Bio extrakt do kúpeľa ŽIHĽAVA, 100 ml

Bio extrakt do kúpeľa ŽIHĽAVA, 100 ml

Bio extrakt do kúpeľa ŽIHĽAVA, 100 ml

Extrakt zo žihľavy obsahuje veľa cenných minerálnych solí. Vyživuje, reguluje cirkuláciu vody v pokožke, chráni ju pred dehydratáciou. Žihľavové kúpele sú prospešné pri zápaloch kĺbov, reumatických bolestiach chrbta, prechladnutí a únave. Vhodné aj na použitie na vlasy – výborná pomôcka v boji proti lupinám.

Organický žihľavový extrakt sa vyrába z nadzemnej časti žihľavy. Obsahuje silice (alkoholy, estery, metyleptenón, acetofenón), 20 - 25% bielkovín, aminokyseliny, amíny, karotenoidy (β-karotén, izoxantín, xantofyl, xantofylepoxid, lykopén, violaxantín), vitamíny (B2, C, K1, A, pantoténová, kyselina listová), triesloviny, sliz, fytosteroly (β-sitosterol), vosky, cukry, chlorofyl, kyselina mravčia a octová, fytol, mastné kyseliny, minerálne látky (draslík, sodík, horčík, železo, síra, kremík chlór atď.) soli.

Vhodné na každodenné použitie.

 

Použitie: Kondicionér a maska ​​na vlasy proti lupinám: Naneste extrakt na umyté vlasy a nechajte pôsobiť 5 až 10 minút. Potom dobre opláchnite teplou vodou. Ak sú vaše vlasy hrubé a ťažko sa s nimi pracuje, odporúčame vám pridať do vody na oplachovanie trochu citrónovej šťavy.

Tonizačné a povzbudzujúce kúpele: 50 ml prírodného extraktu zo žihľavy rozrieďte v 100 litroch teplej vody. Vychutnajte si kúpeľ 15 až 20 minút. Po kúpeli si telo opláchnite vodou bez použitia mydla a osušte sa uterákom. Extrakt je ľahko rozpustný vo vode.

Osviežujúci kúpeľ na ruky a nohy: 10 ml extraktu rozrieďte v 20 litroch teplej vody a namočte si ruky alebo nohy na 15 až 20 min. Opláchnite vodou bez použitia mydla

Skladovanie: Skladujte v pôvodnom obale s nasadeným vrchnákom.

POZOR! Extrakt obsahuje farbivá rastlinného pôvodu, ktoré dokážu stmaviť blond vlasy. Pred použitím dobre pretrepte!

Zloženie: AQUA, EXTRAKT Z LISTOV URTICA DIOICA*

*Bio

Balenie: 100 ml

Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.