Bio extrakt do kúpeľa BOROVICA, 100 ml

Bio extrakt do kúpeľa BOROVICA, 100 ml

Bio extrakt do kúpeľa BOROVICA, 100 ml

Kúpele s bio extraktom z botanickej borovice sú príjemnou relaxačnou procedúrou. Navyše majú na organizmus dvojitý účinok. Aktívne zložky vo vode rozpustného extraktu rýchlo prenikajú cez póry pokožky a zároveň vdychujeme parou nasýtenú silicu (inhalácia). Borovicový extrakt obsahuje vyvážený obsah až 0,5 % silice, preto neodporúčame nalievať do veľmi horúceho kúpeľa, pretože sa rýchlo odparí.

Esenciálny olej obsiahnutý v extrakte z borovice je jednou z najbezpečnejších a najjemnejších aromaterapeutických aktívnych zložiek. Vôňa je upokojujúca a poskytuje odpočinok a relax. Nie nadarmo nás láka harmonické a čisté prostredie borovicových lesov, ktoré pomáha zabudnúť na únavu, stres, naberať silu. Rovnaké vlastnosti má aj borovicová silica obsiahnutá v extrakte do kúpeľa. Táto vôňa je vhodná najmä pre ťažko pracujúcich , stresom zasiahnutých ľudí.

 

Zloženie: AQUA, PINUS SYLVESTRIS EXTRAKT Z LISTOV*

* Bio

Použitie: Tonizačné, povzbudzujúce a aromatické kúpele: 50 ml prírodného extraktu z borovice rozrieďte v 100 litroch teplej vody a kúpte sa 15-20 minút. Po kúpeli si telo opláchnite bez použitia mydla a osušte ho uterákom. Extrakt je ľahko rozpustný vo vode a neupcháva dýzy vašej vírivky. Po použití je ľahké kúpeľ opláchnuť prírodnými čistiacimi prostriedkami.

Namáča a stimuluje prekrvenie rúk a nôh: 10 ml extraktu rozrieďte v 20 litroch vody (37-40o C). Namočte si ruky alebo nohy na 15-20 minút. Po namočení opláchnite vodou bez použitia mydla a osušte uterákom.

POZOR! Extrakt obsahuje rastlinné farbiace látky. Pred použitím dobre pretrepte! Tento produkt je určený na každodenné použitie. Skladujte v pôvodnom obale s nasadeným vrchnákom.

Balenie: 100 ml

Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov