• Akcia!
  • -10%
Zmes esenciálnych olejov do kúpeľa BABY BATHS,...

Zmes esenciálnych olejov do kúpeľa BABY BATHS, 100 ml

Zmes esenciálnych olejov do kúpeľa BABY BATHS, 100 ml

Zmes prírodných esenciálnych olejov do kúpeľa pre bábätká sa postará o pokožku a vlásky vášho dieťatka. Pokožka dieťatka bude po kúpeli krásne vyživenámyseľ upokojená a pripravená na nerušený odpočinok.

Prípravok do kúpeľa pre deti je vytvorený zo starostlivo vybraných zložiek prírodného pôvodu, vďaka čomu je vhodný na každodenné použitie. Obsahuje zmes výťažkov z brezy, levanduľový a bergamotový esenciálny olej.

Výťažky z brezových listov a pukov sú známe antiseptickými, tonizujúcimi a čistiacimi vlastnosťami, bergamotové a levanduľové oleje majú upokojujúci a antibakteriálny účinok. Pokožka dieťatka bude po kúpeli krásne jemná, hydratovaná a upokojená. Jemné detské vlásky zanecháva prípravok do kúpeľa s esenciálnymi olejmi hodvábne jemné.

Vhodné na každodenný kúpeľ, ideálne večer pred spaním. Nie je potrebné kombinovať s mydlom.

EX04010
Posledné kusy v sklade
8,73 € 9,70 € -10%

(87,30 €/l)

S DPH 20%

 

Použitie: Pred použitím dobre pretrepte. 10 ml extraktu rozrieďte v 20 litroch vody teploty vhodnej na kúpanie. Vodu na kúpanie naneste na telo ručne alebo použite kúpaciu handričku. Po dokončení osušte telo uterákom bez oplachovania.

Skladovanie: Skladujte v pôvodnom obale s nasadeným vrchnákom.

Upozornenie: Určené len na vonkajšie použitie. Zabráňte priamemu kontaktu s očami.

Zloženie: EXTRAKT Z LISTOV BETULY ALBA*, EXTRAKT Z BETULY ALBA BUD*, OLEJ LAVANDULA ANGUSTIFOLIA, OVOCNÝ OLEJ CITRUS AURANTIUM BERGAMIA, limonén, linalool, citral, geraniol, kumarín, citronellol.

*Bio

Balenie: 100 ml

Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov