Dnes vám povieme viac o nás a priblížime vám, kto a čo sa skrýva za Evei.

1.      Jedna veľká rodina

Sme rodinná firma zo srdca Oravy zložená možno trochu netradične – Slovenska + Litovčan. Rozhodli sme sa priniesť na Slovensko čaro Škandinávie a Pobaltia.

V našej ponuke nájdete všetko potrebné pre saunovanie, kvalitnú prírodnú kozmetiku aj ľanové výrobky od starostlivo vybraných dodávateľov pochádzajúcich z krajín, ktoré môžeme označiť ako kolísku saunovania.

2.      Milovníci saunovania a wellness

Sami patríme k milovníkom saunovania. Náš sortiment máme dôkladne otestovaný doslova na vlastnej koži. K láske ku saunovaniu sme priviedli aj naše deti, ktoré saunu tiež neberú len ako voľnočasovú záľubu – syn je saunamaster.

Naším hlavným cieľom je ponúknuť vám na jednom mieste všetko, čo potrebujete pre svoj dokonalý relax. Všetko, čo robíme, robíme s láskou a do našej práce vkladáme kus seba.

evei ako sponzor saunovaho podujatia

3.      Výhradný distribútor značky Verana

Zakladáme si na zdravom životnom štýle a starostlivosti o telo a dušu v súlade s prírodou. Rozhodli sme sa to najlepšie z prírody priniesť aj k vám. Sme výhradným distribútorom kvalitnej prírodnej kozmetiky značky Verana pre slovenský aj český trh.

Pod touto značkou nájdete široký sortiment masážnych olejov, pílingov, krémov, masážnych voskov a rôznych ďalších výrobkov vhodných na domáce aj profesionálne použitie.

4.      Inovátori a vizionári

Vďaka našim kontaktom a baltickým koreňom máme dokonalý prehľad o trendoch a inováciách v saunovaní. Na Slovensko vďaka tomu pravidelne prinášame najnovšie trendy, pravidlá etikety a inovácie z oblasti saunovania a wellness životného štýlu.

Príbeh našej firmy sa začal písať v roku 2009, kedy sme založili prvý e-shop zameraný na predaj prírodnej ručne robenej kozmetiky. Postupne sme objavili nové možnosti a náš sortiment neustále rozširujeme dodnes.

Naším cieľom nie je len ponúkať kvalitné produkty, ale aj vzdelávať ľudí a naučiť ich, ako vyťažiť z benefitov saunovania, čo najviac. Ako prví na Slovensku sme napríklad prišli s oblečením do sauny a vzdelávaním o jeho benefitoch a spôsoboch nosenia.

Pravidelne pre vás píšeme blog, v ktorom sa venujeme aj vzdelávaniu a predstaveniu najnovších poznatkov o saunovaní.

baner evei

5.      Spoľahlivý partner pre malo aj veľko odberateľov

Ponuku našich produktov sme sa rozhodli vyskladať tak, aby si v nej našli to pravé pre seba jednotlivci aj veľké wellness centrá. Bez problémov preto dokážeme uspokojiť potreby bežného milovníka saunovania, aj kompletne vybaviť obrovské wellness centrum.

Všetky výrobky z našej ponuky je možné personalizovať či doplniť vaším logom. V prípade záujmu o spoluprácu vášho wellness centra s našou firmou nás neváhajte kontaktovať a radi vám pripravíme ponuku na mieru presne podľa vašich potrieb a predstáv. A to či už pôjde o materiálne vybavenie vášho wellness centra alebo partnerský predaj našich produktov vo vašom centre.

6.      Sponzori saunových podujatí a šíritelia osvety

Snažíme sa rozširovať povedomie o saunovaní a zdravom životnom štýle medzi širokou verejnosťou. Pravidelne sa preto zúčastňujeme na rôznych saunových podujatiach ako návštevníci, aj ako sponzori.

Stretnúť sa s nami môžete na zaujímavých podujatiach na Slovensku, ale aj za našimi hranicami.

predajna evei vystavený sortiment

7.   Podpora skvalitňovania wellness služieb a rozvoja nových generácií

Záleží nám na dostupnosti kvalitných wellness služieb pre každého. Obrovský prínos a možnosť ovplyvniť budúci smer rozvoja wellness odvetvia na Slovensku vidíme v dostupnosti kvalitného odborného vzdelávania.

Podporujeme preto odborné školy a pomáhame im rozvíjať nové generácie skúsených wellness pracovníkov, masérov či saunamasterov. A to ako po odbornej, tak aj materiálnej stránke. 

Saunovanie a wellness je naša práca aj náš koníček. Radi pomôžeme objaviť jeho čaro aj vám. 

Váš tím Evei.sk

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.