Prírodné minerálne bahno z Mŕtveho mora 600g

Prírodné minerálne bahno z Mŕtveho mora 600g

Prírodné minerálne bahno z Mŕtveho mora 600g

Bahno z Mŕtveho mora má spevňujúce a protizápalové vlastnosti, intenzívne hydratuje a regeneruje pokožku. Účinne pomáha bojovať proti celulitíde a strate pružnosti pokožky. Bahenné obklady sú veľmi účinné aj pri ochoreniach pohybového aparátu, kĺbov, atopickej dermatitíde a psoriáze.

Účinky:

• Podporuje obnovu pokožky.

• Normalizuje rovnováhu pokožky, svalový tonus.

• Zmäkčuje stvrdnutú kožu.

 

Použitie: bahenné aplikácie, bahenné zábaly.

1. Aplikácia bahna na končatiny (teplota 38-40 °C, trvanie: 15-20 min, 30 min na relax po procedúre) odporúčame použiť pri práci v stoji, dlhých prechádzkach.

2. Aplikácia bahna na vlasovú pokožku (teplota 37-38 °C, trvanie: 10-15 min) Blato tiež podporuje rast vlasov, zastavuje vypadávanie.

3. Aplikácie bahna na svalovú a kostnú terapiu (teplota 37-38 °C, trvanie: 10-15 min, relaxovať 30 min na teplom mieste).

4. Aplikácia bahna (teplota 37-39 °C, trvanie: 10-15 min, po procedúre relaxujte 40-45 min v teplej miestnosti). Takéto aplikácie zvyšujú, podporujú obnovu pokožky, zastavujú odlupovanie a odstraňujú odumreté kožné bunky.

5. Postup (38-40 °C, trvanie: 20-30 min) — 2-krát týždenne. Kurz procedúr: 8-10 procedúr.

Využitie bahna v domácnosti: Zohrejte na 40 °C vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnnej rúre (režim rozmrazovania). Pripravte pokožku na zábal. Pre lepšie výsledky sa odporúča peeling. Naneste tenkú vrstvu bahna na náchylné oblasti tela (Ak chcete vykonať bahenný zábal proti celulitíde, musíte blato rozotrieť na pás, stehná a zadok). Zabaľte telo fóliou na udržanie teploty. Po 20-30 min. nečistoty umyte teplou vodou. Pre lepšie výsledky použite hydratačný krém a masírujte, kým sa nevstrebe.

POZOR! Odporúča sa používať na čistú pokožku tela. Neodporúča sa distribuovať v oblasti srdca. V prípade srdcových porúch sa odporúča používať pod dohľadom lekára. . Bahenné zábaly by sa nemali používať v tehotenstve, po operáciách s čerstvými stehmi, pri tuberkulóze a akútnych zápaloch.

Zloženie: Dead Sea Salt (Sea Mud)

Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.