Erotický masážny olej Malina, 250 ml
Erotický masážny olej Malina, 250 ml
Erotický masážny olej Malina, 250 ml
Erotický masážny olej Malina, 250 ml

Erotický masážny olej Malina, 250 ml

Erotický masážny olej Malina, 250 ml

Neodolateľná, sladká a šťavnatá vôňa na vašom tele. Váš partner jej neodolá!  

Erotický masážny olej Verana Malina je špeciálne vyvinutý pre všetky typy zmyslových a erotických masáží, ako aj pre SPA procedúry v intímnych oblastiach.

Jedinečnými zložkami erotického masážneho oleja sú 100% prírodné olejové extrakty: semená granátového jablka, listy brusníc, bobule noni, černice, morušky, arónie, bazy čiernej, čučoriedky, koreň zázvoru, ako aj esenciálne oleje z ylang-ylang a ruže.

Pri erotickej masáži masážny olej Malina stimuluje krvný obeh, prekrvuje intímne partie, zvyšuje elasticitu pokožky a citlivosť erotogénnych zón, pomáha partnerom objaviť svoju sexualitu. V procese erotickej masáže sa zvyšuje citlivosť pokožky na dotyk, zvyšuje sa vzrušenie a sexuálna príťažlivosť partnerov k sebe, pomáha partnerom získať nezabudnuteľné potešenie.

Vôňa zrelých malín pomáha partnerom relaxovať a zbaviť sa komplexov, prebúdza erotické fantázie.  Odporúča sa pre všetky typy a techniky erotických, sexuálnych a zmyselných masáží.

 

Výťažky a éterické oleje zahrnuté v zložení masážneho oleja:

  • stimulujú krvný obeh
  • zvyšujú sexuálnu túžbu po partnerovi
  • zvyšujú citlivosť erotogénnych zón
  • zjemňujú a zvlhčujú všetky vrstvy pokožky
  • zvyšujú elasticitu pokožky
  • zdokonaľujú zmyselnosť pokožky na dotyk
  • zvyšujú sexuálnu náladu
  • prebúdzajú erotické fantázie
  • pomáhajú partnerom uvoľniť sa a zbaviť sa komplexov

Okrem extraktov a esenciálnych olejov obsahuje zloženie oleja na erotickú masáž: Hroznový olej, Repkový olej, Mandľový olej, Tokoferol (prírodný vitamín "E").

Zloženie: Brassica Campestris Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Zingiber Officinalis Root Extract, Vaccinium Vitis-Idaea Leaf Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Morinda Citrifolia Leaf Extract, Rubus Fruticosus Fruit Extract, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Aronia Melanocarpa Fruit Extract, Sambucus Nigra Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Parfum, Cananga odorata flower oil, Rose Flower Oil, Tocopherol, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Linalool, Benzyl benzoate, Benzyl salicylate, Benzyl Alcohol

Len na vonkajšie použitie.

Použitie: Pred použitím fľašu dôkladne pretrepte. Masážny olej naneste na svoje ruky, aby sa zohrial. Následne olej aplikujte na čistú pokožku a začnite masírovať. Pre maximálny pôžitok masážny olej pred nanesením na telo zahrejte!

Skladovacia teplota od + 5 ° C do + 25 ° C. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a vlhkosťou.

Prírodná kozmetika.

Balenie: 250 ml

Vôňa
ovocná
Objem
250 ml
Druh masáže
erotická a sexuálna
Značka
Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.