• Nové
MODUM Jemné mydlo, lipa, 500 g
MODUM Jemné mydlo, lipa, 500 g
MODUM Jemné mydlo, lipa, 500 g
MODUM Jemné mydlo, lipa, 500 g

MODUM Jemné mydlo, lipa, 500 g

MODUM  Jemné mydlo, liepai, 500 g

Spoľahlivá a jemná starostlivosť o pleť. Extrakt z limetky, bohatý na vitamín C, zlepšuje celkový tón pleti. Kombinácia výťažkov z rozmarínu, levandule, pomaranča a marhule zaistí hladkú a jemnú pokožku a upokojí citlivú pokožku. Vhodné aj na vlasy. Dodá vlasom pružnosť, silu a zdravý, lesklý vzhľad. Radi ho využijete najmä v saune, kde sa ešte viac odhalí prirodzená aróma mydla.

 

Farba a vôňa mydla závisí od jeho zloženia, preto sa môžu líšiť od šarže k šarži. Farba produktu je určená len zložkami prírodného pôvodu, preto sú povolené rozdiely v odtieňoch a intenzite farby. Počas skladovania sa môže zmeniť aj farba výrobku, čo však neovplyvňuje jeho spotrebiteľské vlastnosti.

Použitie: Naneste na vlhkú pokožku a/alebo vlasy, opláchnite vodou.

Zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamide DEA, Prunus Persica Kernel Oil, Olea Europaea Oil, Lavender Extract, Tilia Cordata Flower Extract & Rosmarinus Officinalis Leaf Extract & Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract & Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract & Emblica Officinalis Fruit Extract, Aqua & Pentylene Glycol & Glycerin & Fructose & Urea & Citric Acid & Sodium Hydroxide & Maltose & Sodium PCA & Sodium Chloride & Sodium Lactate & Trehalose & Allantoin & Sodium Hyaluronate & Glucose, Parfum, Citric Acid, Benzyl Alcohol & Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Linalool

Hmotnosť: 500 g

Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.