• Nové
MODUM Jemné mydlo, Harmanček, 500 g
MODUM Jemné mydlo, Harmanček, 500 g
MODUM Jemné mydlo, Harmanček, 500 g
MODUM Jemné mydlo, Harmanček, 500 g

MODUM Jemné mydlo, Harmanček, 500 g

MODUM Jemné mydlo, Harmanček, 500 g

Mydlo účinne čistí pokožku, ideálne pre všetky typy pleti. Obohatené o výťažky z harmančeka, duba, bieleho čaju a jojoby priaznivo ovplyvní celkový stav pokožky, pomôže zjemniť a upokojiť podráždenú pokožku. Špecifická aróma harmančeka dokonale uvoľňuje, upokojuje a vytvára kúpeľný efekt. Veľmi príjemná textúra, dobre pení. Je skvelý aj na starostlivosť o vlasy. Vlasom dodá pružnosť, silu a zdravý lesklý vzhľad. Radi ho využijete najmä v saune, kde sa ešte viac odhalí prirodzená aróma mydla.

 

Farba a vôňa mydla závisí od jeho zloženia, preto sa môžu líšiť od šarže k šarži. Farba produktu je určená len zložkami prírodného pôvodu, preto sú povolené rozdiely v odtieňoch a intenzite farby. Počas skladovania sa môže zmeniť aj farba výrobku, čo však neovplyvňuje jeho spotrebiteľské vlastnosti.

Použitie: Naneste na vlhkú pokožku a/alebo vlasy, opláchnite vodou.

Zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamide DEA, Prunus Persica Kernel Oil, Olea Europaea Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Quercus Robur Bark Extract, Buxus Chinensis Seeds Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Tocopheryl Acetate, D-panthenol, Aqua, Pentylene Glycol, Glycerin, Fructose, Urea, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Maltose, Sodium PCA, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Trehalose, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Glucose, Parfum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene

Hmotnosť: 500 g

Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.