• Nové
MODUM Jemné mydlo, Ihličnan, 500 g

MODUM Jemné mydlo, Ihličnan, 500 g

MODUM Jemné mydlo, Ihličnan, 500 g

Mydlo účinne čistí pokožku, ideálne pre všetky typy pleti. Obohatené o prasličku, cédrové oleje, výťažky z borievky a levandule, ako aj o výťažky z kokosu, medu, jabĺk a olivový a broskyňový olej dodáva pokožke pružnosť, vyživuje, vyhladzuje a zjemňuje pokožku. Špecifická aróma ihličnatého lesa dokonale uvoľňuje a vytvára kúpeľný efekt. Veľmi príjemná textúra, dobre pení. Toto husté mydlo sa dá použiť aj ako šampón. Vlasy budú čisté, zdravé a lesklé. Radi ho využijete najmä v saune, kde sa ešte viac odhalí prirodzená aróma mydla.

Rozpoznateľná ihličnatá aróma tohto mydla, predstavuje kombináciu výťažkov a olejov z cédra, borievky a levandule. Farba a vôňa mydla závisí od jeho zloženia, preto sa môžu líšiť od šarže k šarži.

 

Účinky:

  • Olivový a broskyňový olej zjemňujú a vyhladzujú pokožku, tonizujú ju, dodávajú jej pružnosť.

  • Kokosový olej, med a výťažky z jabĺk zvyšujú elasticitu a vyživujú pokožku.

  • Špecifická aróma ihličnatého lesa dokonale uvoľňuje a vytvára kúpeľný efekt.

Použitie: Naneste na vlhkú pokožku a/alebo vlasy, opláchnite vodou.

Zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Glycerin, Prunus Persica Kernel Oil, Olea Europaea Oil, Abies Sibirica Oil, Pinus Pumila Regel Oil, Lavender Extract, Juniperus Virginiana Wood Extract & Pinus Sylvestris Needl Extract & Chamomilla Recutita Flower Extract & Rosmarinus Officinalis Leaf Extract & Cocos Nucifera Nut Extract & Mellis Extract & Pyrus Malus Fruit Extract, Aqua & Pentylene Glycol & Glycerin & Fructose & Urea & Citric Acid & Sodium Hydroxide & Maltose & Sodium PCA & Sodium Chloride & Sodium Lactate & Trehalose & Allantoin & Sodium Hyaluronate & Glucose, Citric Acid, Benzyl Alcohol & Methylchloroisothiazolinone & Methylisothiazolinone.

Hmotnosť: 500 g

Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.