BIO Kvetová voda Levanduľa 100 ml

BIO Kvetová voda Levanduľa 100 ml

BIO Kvetová voda Levanduľa 100 ml

Kvalitná, prírodná kvetová voda s vôňou levandule bude vaším obľúbeným spoločníkom pri rôznych činnostiach. Oceníte ju pri starostlivosti o telo a vlasy a ako súčasť aromaterapie. Kvetová voda Levanduľa vyživuje, regeneruje, hydratuje suchú pleť, hojí problematickú pleť, a upokojí podráždenú pokožku. Vhodná aj na upokojenie pokožky po poštípaní hmyzom alebo spálení od slnka.  

Vôňa kvetovej vody s levanduľou je jemná, bylinková so sladkým záverom. Vôňa levandule uvoľňuje myseľ a telo, osvieži počas pracovného dňa. Vhodná je aj pre bábätká. Spolu s ružovou a šalviovou kvetovou vodou pomáha zmierniť príznaky spojené s PMS.

Kvetová voda SoZoLe Rose je vyrobená bez konzervantov a chémie, v exkluzívnej najvyššej kvalite. Balená v luxusnom tmavom znovu plniteľnom rozprašovači. 

 

100 % prírodná kvetová voda Levanduľa je vhodná pre všetky typy pleti, je univerzálna, vhodná ako základ pre všetky domácnosti. Kvetovú vodu môžete aplikovať na pleť pomocou vatového tampóna alebo priamo rozprašovačom. Voda je vhodná aj ako osvieženie pleti počas dňa a na zlepšenie nálady. Možno ju pridať aj do pleťovej masky. Pomôže aj po saunovaní, kedy pomáha uzatvoriť póry. 

Použitie do kúpeľa: 2 -3 lyžice do kúpeľa, pomáha relaxovať

Použitie na vlasy: rozprášiť po celej dĺžke vlasov, upokojuje podráždenú vlasovú pokožku, uľahčuje rozčesávanie a dodáva príjemnú vôňu

Kvetová voda SoZoLe bola vyrobená tradičnou parovodnou destiláciou kvetov a stebiel levandule. Kvety určené na prípravu kvetovej vody sa zbierajú ručne počas júla a augusta. Bezprostredne po zbere putujú na destiláciu.

Obsah éterického oleja: 0,080 % 

Zloženie: 100 % lavandula augustifolia flower water 

Výrobca: SoZoLe

Certifikát: produkt organického poľnohospodárstva certifikovaného BALKAN BIOCERT BG-BIO-02/Rec EC No. 834/207

Typ pleti
na všetky typy pleti
Žiadne recenzie
Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.