Esenciálny olej Bergamot 10ml

Esenciálny olej Bergamot

Bergamot (Citrus aurantium var. Dulcis, Rutaceae) esenciálny olej sa získava z kôry bergamotu lisovaním za studena metódou. Tieto rastliny sú veľmi rozšírené v Taliansku, Španielsku, západnej Afriky.

Éterický olej z bergamotu má veľmi intenzívnu ovocnú vôňu.

Olej sa používa v kozmetickom priemysle pre starostlivosť o mastnú pleť. Má antiseptické vlastnosti a vyživuje pokožku.

V domácom prostredí má dezinfekčné účinky. Odstráni nežiadúce pachy.

Olej sa používa do kozmetiky, pre starostlivosť o mastnú pleť. Má antiseptické vlastnosti a vyživuje pokožku.

Viac informácií

Len online
004EO
EAN: 4770287122158

8,71 €s DPH

- +

 
Detaily

Kde sa môže esenciálny olej použiť:

Aromatický kúpeľ: Vzhľadom k tomu, éterické oleje sú nerozpustné vo vode, pred naliatím do kúpeľa treba rozpustiť 10-30 kvapiek silice v pohári mlieka, kefíru, jogurt alebo smotany alebo lyžicu rastlinného oleja, trochu medu.

Krém alebo mlieko: 10-15 kvapiek esenciálneho oleja zmiešame s 1 lyžicou krému alebo mlieka.

Krém na ruky alebo krém: 3 kvapky esenciálneho oleja zmiešané s 1 lyžičkou rastlinného oleja.

Po holení: 40 kvapiek esenciálneho oleja v zmesi so 120 ml jablčného octu alebo alkoholu v 80 ml destilovanej vody.

Masáže: 10-15 kvapiek esenciálneho oleja sibírskej jedľa zmiešame s 2 polievkovými lyžicami rastlinného oleja.

Sauna: pridať 15 kvapiek do 10 litrov teplej vody (močia sa metly do sauny)


Aromatické lampy: 4-5 kvapky 5 metrov štvorcových v  priestore. Môže byť použitý každý deň. 

Podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) Nr.1223 / 2009 2009. Ustanovenia týkajúce sa kozmetických výrobkov identifikačné alergény:

Éterický olej z bergamotu obsahuje: citral, geraniol, limonén, linalool.

 
Parametre
Vôňa bergamon
Pre koho je určená neutrálna
Objem 10ml
Spotřeba 2roky

Napísať recenziu

Esenciálny olej Bergamot 10ml

Esenciálny olej Bergamot

Bergamot (Citrus aurantium var. Dulcis, Rutaceae) esenciálny olej sa získava z kôry bergamotu lisovaním za studena metódou. Tieto rastliny sú veľmi rozšírené v Taliansku, Španielsku, západnej Afriky.

Éterický olej z bergamotu má veľmi intenzívnu ovocnú vôňu.

Olej sa používa v kozmetickom priemysle pre starostlivosť o mastnú pleť. Má antiseptické vlastnosti a vyživuje pokožku.

V domácom prostredí má dezinfekčné účinky. Odstráni nežiadúce pachy.

Olej sa používa do kozmetiky, pre starostlivosť o mastnú pleť. Má antiseptické vlastnosti a vyživuje pokožku.

Napísať recenziu

 
Comments(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

23 ostatné produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Žiadne produkty

Zadarmo Poštovné
0,00 € DPH
0,00 € Spolu

Ceny s DPH

Pokladňa