Metla do sauny
Metla do sauny
Metla do sauny
Metla do sauny

Metla do sauny Palina

Bylinná palinová metla do sauny

Netradičná metla pre ozajstného gurmána v saune!

Najstaršia rastlina, ktorej popis liečivých vlastností sa nachádzal na papyrusoch starovekého Egypta. V starovekom Grécku sa verilo, že palina zvyšuje potenciu, dodáva mimoriadnu sexuálnu energiu.

V Rusku sa palina nazývala „Boží strom, kráľovská bylina“, ktorá sa používala na liečbu prechladnutia a reumy

Bylinu je možné pridať do klasických brezových alebo dubových metiel a je možné ju zavesiť do parnej miestnosti.

Palina zlepší váš spánok, odbúra stres, zmierni únavu a zmierni bolesti hlavy, zvýši účinnosť.

 

Názov bylinkovej paliny pochádza zo staroruských slov „scorch“ a „pelyn“. Prach zo sušených bylín môže byť veľmi dráždivý pre sliznicu očí a horných dýchacích ciest. Preto, ak si chcete kúpiť palinu na kúpanie alebo trávu vo zväzkoch, mali by ste so suchou rastlinou opatrne manipulovať.

Naše palinové metly sa zbierajú v ekologicky čistom, slnečnom a teplom regióne Voronež, ktorý poskytuje bylinám vysoký obsah výživných látok a vysokú aromatizáciu.

Palina na metly je starostlivo vyberaná - všetky bylinky sú čisté, suché, najvyššej kvality, bez nečistôt. Monitorujeme kvalitu zhromaždeného materiálu a želáme rýchle hojenie a zotavenie.

Dôležité! Kúpeľ s palinovou metlou, ako všetky tinktúry z paliny, je kontraindikovaný pre tehotné ženy, pretože môže viesť k potratu. Tiež sa neodporúča pre alergikov.

Palina je silná bylina. Preto by ste sa ním nemali bezhlavo nechať uniesť. Toto je voľba silných, zdravých a otužilých ľudí.

Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.