Organic Shop Sprchový gél mandarinka  a mango,...

Organic Shop Sprchový gél mandarinka a mango, 280 ml

Organic Shop Sprchový gél mandarinka  a mango, 280 ml

Prírodný sprchový gél s certifikátom Organic Shop vhodný pre všetky typy pokožky. Účinne umýva pokožku celého tela, zbaví ju všetkých nečistôt a zanechá ju hydratovanú. Tešiť sa môžete na vyživenú, jemnú a hydratovanú pokožku.

Sprchové gél s vôňou mandarínok je vhodný pre každého, kto obľubuje sladké ovocie. Vôňa je osviežujúca, prirodzená a povznášajúca – akoby chcela povedať „Konaj, môžeš všetko!“. Ideálna na energický začiatok dňa alebo na osvieženie pred dôležitou udalosťou. Dodá vám energiu a silu konať a kombinácia organických výťažkov z manga a mandarínky vás prenesie do ríše snov.

 

Kvalita sprchového gélu od Organic shop však nespočíva len v jeho originálnej vôni, ale najmä v kvalitných zložkách prírodného pôvodu. Kombináciu kvalitných surovín z overených zdrojov, prírodných vôní je vhodná pre všetky typy pleti. Neobsahuje parabény a silikóny.

Sprchový gél jemne čistí a vyživuje pokožku. Zanecháva ju jemne voňavú. Príjemná pena poskytuje pocit pohodlia. Vhodný na každodennú hygienu pre všetky typy pokožky.

Použitie: Aplikujte na vlhkú pokožku, vytvorte penu a opláchnite vodou.

Zloženie: aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Citrus Nobilis FRUIT EXTRACT*, Mangifera Indica FRUIT EXTRACT*, Citrus Aurantium Dulcis FRUIT EXTRACT*, glycerin, Sodium Chloride, Tocopherol, benzyl alcohol, sodium benzoate, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, parfum, limonene

(*) Ingrediencie z ekologického poľnohospodárstva

Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov