Babička Agafia Hustý šampón pre spevnenie, posilnenie a rast vlasov 350ml

Babička Agafia Hustý šampón pre spevnenie, posilnenie a rast vlasov 350 ml

Babička Agafia Hustý šampón pre spevnenie, posilnenie a rast vlasov 350 ml

Silný šampón bol vyrobený na báze borovicovej živice vo vode z roztaveného ľadu. Šampón obsahuje 17 sibírskych bylín, s prídavkom bieleho medu a lopúchového oleja.

Kombinácia aktívnych zložiek poskytuje vlasom komplexnú starostlivosť. Šampón obsahuje roztopenú ľadovú vodu na jemné umývanie. Nálev z bylín, bieleho medu a lopúcha zvlhčuje a vyživuje oslabené vlasy, posilňuje a stimuluje ich rast a dodáva im silu.

 

Zloženie: Aqua nivalis, komplex sibírskych bylín (Rhododendron Dauricum, Inula Helenium, Atragene Sibirica, Helichrysum Arenarium, Solidago Dahurica, Erodium cicutarium, Pedicularis uralensis, Rubus saxatilis, Urtica Dioica, Saponaria Officinalis, Chamomilla Record) odoratum, Lamium album), Laureth Sulfate Magnesium, Cocamide DEA, Kokamidopropyl Betain, Coco-Glukozid, Glyceryl Oleate, Chlorid sodný, Mel, Olej zo semien Arctium Lappa, Pinus Palustris, Panthenol z drevného dechtu, Kyselina citrónová, Parfum, Kathon.

Návod na použitie: Šampón nanášajte rovnomerne na vlhké vlasy, vmasírujte ich do peny a potom opláchnite vodou. V prípade potreby opakujte.

Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov