Upokojujúci prípravok po poštípaní hmyzom...

Upokojujúci prípravok po poštípaní hmyzom “BIRCH KISSES”, 5 ml

Prírodný prípravok so špeciálnym aplikátorom s kefkou „BIRCH KISSES“ pomáha upokojiť podráždenie pokožky po bodnutí hmyzom, podráždením pokožky žihľavou, odreninách a iných prípadoch podráždenia pokožky.

Zmes obsahuje bio výťažky z listov a púčikov brezy, ako aj bio esenciálne oleje z borovice a mäty. Výťažky z brezy a esenciálne oleje upokojujú a ochladzujú podráždenú pokožku a zmierňujú svrbenie.

PR04002
Posledné kusy v sklade
5,30 €

(106,00 €/l)

S DPH 20%

 

Zloženie: extrakt z listov a púčikov brezy, olej z borovice, mätový olej

Extrakt z púčikov brezy obsahuje veľa trieslovín, silice, minerály, fenolové zlúčeniny. Aktívne zložky a esenciálne oleje z brezového extraktu upokojujú a ochladzujú podráždené miesto a zmierňujú svrbenie. Borovicový esenciálny olej má antiseptické vlastnosti a ošetruje pokožku a mentol obsiahnutý v mätovom oleji má chladivý, stimulačný, hrejivý a osviežujúci účinok. Dôvodom tohto paradoxu je aktivácia krvného obehu v reakcii na chladivý účinok mentolu aplikáciou zmesi na pokožku.

Návod na použitie: Pred použitím dobre pretrepte. Prípravok naneste štetcom na postihnuté miesto a nechajte zaschnúť tak, aby sa vytvoril hnedastý film. Prípravok je zmývateľný vodou aj po zaschnutí.

Balenie: 5 ml

Pozor! Uchovávajte tesne uzavreté v pôvodnom obale. Vyhnite sa kontaktu s očami alebo sliznicou. Skladujte mimo dosah detí.

Objem
5 ml
Žiadne recenzie
Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.