Forma na výrobu ľadových gulí do sauny, medená

Forma na výrobu ľadových gulí do sauny, medená

Forma na výrobu ľadových gulí do sauny, medená

Forma je určená na výrobu gulí z ľadovej triešte. Takéto ľadové gule sa používajú pri saunových ceremoniáloch (aromaterapia v saune). Ocenia ich najmä saunoví mastri pri príprave saunového ceremoniálu/saunového rituálu.

Vďaka tvaru a prevedeniu formičky sa s ňou ľahko pracuje. Vyrobená je na 3D tlačiarni. Originálny povrch zabezpečí dobré uchopenie a nekĺzanie pri práci vo vlhkom prostredí.

Formička obsahuje aj "tŕň". Ten v ľadovej guli vytvorí miesto na nakvapkanie éterických olejov. Oproti kovovým formičkám vám naše formy na ľadové gule z 3D tlačiarne neublížia ruky. Dostupné sú formičky v rôznych výrazných farbách. Tie nielen zlepšia vašu náladu, ale postarajú sa aj o ľahké nájdenie formičiek. Medená farba krásne ladí s prírodným drevom použitým v saune. 

Vhodné aj na použitie v domácich saunách.

 

Použitie: Práca s formami je veľmi jednoduchá. Stačí nabrať ľadovú drť, mierne zatlačiť formu, naliať na guľu saunovú esenciu a už iba položiť na saunové kamene. Na každé saunovanie je ideálne mať jednu guľu z ľadovej triešte. Éterický olej sa kvapká do miesta v guli (tŕň vytvorí otvor do gule).

Farba: medená

Rozmery: Forma sa skladá z dvoch častí. Prvá časť je s tŕňom pre aplikáciu vonného oleja. Obe časti do seba presne zapadajú.

  • výška cca 10 cm
  • priemer vonkajší 12,3 cm
  • priemer vnútornej 9,8 cm (takúto veľkosť má výsledná guľa z ľadovej triešte)
  • výška tŕňa cca 3,5 cm

Materiál: PLA (polylactic acid – kyselina polymliečna). Biologicky odbúrateľný materiál šetrný k životnému prostrediu, vyrobený z kukuričného škrobu. Nie je vhodný na vonkajšie použitie, degraduje a krehne pokiaľ je vystavený UV žiareniu. Nie je teplotne odolný - nad 50 ° C výtlačky mäknú a deformujú sa. Preto ho nie je vhodné nechávať napr. v automobile na slnku alebo v saune. Ide o horľavý materiál. Nevyhadzujte do triedeného odpadu, nejde o plast.

Žiadne recenzie
Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov