Masážny olej Jahoda 1 l
Masážny olej Jahoda 1 l
Masážny olej Jahoda 1000 ml
Masážny olej Jahoda 1 l
Masážny olej Jahoda 1 l
Masážny olej Jahoda 1000 ml

Masážny olej Jahoda 1000 ml

Masážny olej Jahoda 1000 ml

Telový a masážny olej Jahoda je špeciálne navrhnutý pre všetky druhy masáží, aróma masáží a SPA procedúr. Zvyšuje komfort masážneho postupu a pomáha predĺžiť jeho pozitívne účinky.

Hlavnou zložkou telového masážneho oleja je extrakt z jahody. Jahody sú bohaté na minerály a mikroelementy, vitamíny A, PP, H, C, taníny a rastlinná antibiotiká. Olej obsahuje prirodzené protizápalové a antimikrobiálne látky.

Jahodový masážny olej pomáha liečiť zápaly kože, malé rany a kožné vyrážky. Regeneruje pokožku a stimuluje produkciu kolagénu. Vďaka tomu udržiava pokožku dlhšie pevnú a sviežu.

Vôňa zrelých jahôd uvoľňuje nervový systém, dáva pocit oslavy a nadšenia, prebúdza romantickú náladu.

 

Výťažok z jahôd obsahuje takmer všetky minerály a stopové prvky potrebné pre človeka, vitamíny A, PP, H, C, B, triesloviny a bylinné antibiotiká. Masážny olej Jahoda aktívne bojuje proti prvým známkam starnutia pokožky. Pokožku zjemňuje a nasycuje vitamínmi, zlepšuje krvný obeh a regeneruje kožné bunky.

Výťažok z jahôd:

  • podporuje rýchlejšiu regeneráciu kožných buniek
  • stimuluje tvorbu kolagénu
  • tonizuje pokožku
  • pomáha sťahovať rozšírené póry
  • pomáha redukovať jemné vrásky a starecké škvrny
  • zlepšuje farbu pleti
  • podporuje omladzovanie pokožky
  • pomáha spomaľovať starnutie proces pokožky
  • vyživuje a zvlhčuje pokožku
  • zlepšuje celkový stav pokožky

Počas masážneho procesu prenikajú účinné zložky hlbšie do pokožky, pokožku zvláčňujú, omladzujú a spevňujú. Olej z hroznových semien a prírodný vitamín E majú antioxidačný účinok a spomaľujú proces starnutia pokožky. Olivový olej odstraňuje suchosť pokožky a zvláčňuje ju.

Určenie oleja: Masáž proti starnutiu a na regeneráciu pokožky.

Použitie: Od 20 do 50 ml na jednu masáž tela. Masážny olej ľahko kĺže a neabsorbuje sa príliš rýchlo. Je ľahko použiteľný. Pred použitím fľašu pretrepať. Zahrejte v ruke zodpovedajúce množstvo masážneho oleja, aplikujte na čistú pokožku a urobte masáž.

Zloženie: Brassica campestris Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Ricinus communis Seed Oil, Vitis vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Fragaria Аnanassa Seed Оil, Parfum

Skladovanie: (+ 5 do + 25), chráňte pred priamym slnečným svetlom a vodou.

Masážny olej obsahuje len prírodné zložky. Bez vody. Bez konzervačných látok. Bez farbiva. Bez GMO. Iba extra panenský olej.

Balenie: 1000 ml

Vôňa
ovocná
Objem
1000 ml
Druh masáže
aromaterapeutická
proti starnutiu
regeneračná
relaxačná
Účinok
omladenie
regenerácia
zmiernenie stresu
Značka
Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov