• Akcia!
Bio zmes esenciálnych olejov pre STAROSTLIVOSŤ...

Bio zmes esenciálnych olejov pre STAROSTLIVOSŤ O NOHY, 100 ml

Bio zmes esenciálnych olejov pre STAROSTLIVOSŤ O NOHY, 100 ml

Zmes rastlinných extraktov pre STAROSTLIVOSŤ O NOHY osviežuje a dezinfikuje pokožku nôh, znižuje potenie. Obsahuje prírodné extrakty z brezových listov a púčikov, prírodný esenciálny olej z čajovníka a tymiánu, limonén.

Bioaktívne látky extraktu z listov brezy a púčikov upokojujú podráždenie pokožky, čistia, dezinfikujú a podporujú elasticitu pokožky. Saponíny (penivé glykozidické látky na rastlinnej báze) zmierňujú nepríjemné svrbenie pokožky. Esenciálne oleje z čajovníka a tymiánu so svojimi antimikrobiálnymi účinkami a špecifickou arómou pomáhajú udržiavať pocit čistých nôh po celý deň.

Určený na každodenné použitie.

 

Použitie: Starostlivosť proti poteniu: Na umyté a čisté nohy naneste neriedený extrakt pri izbovej teplote. Pri aplikácii jemne masírujte pokožku. Odporúčame mať nohy odkryté a v teple aspoň 1 hodinu. Potom opláchnite teplou vodou.

Pre extrémne potiace sa chodidlá: Naneste neriedený extrakt izbovej teploty na umyté a čisté chodidlá pred spaním. Nasaďte si ponožky alebo si nohy zabaľte do ľanovej či bavlnenej látky a nechajte pôsobiť cez noc. Ráno si umyte nohy teplou vodou.

Zloženie: AQUA, EXTRAKT Z LISTOV BETULA ALBA*, EXTRAKT BETULA ALBA BUD*, OLEJ MELALEUCA ALTERNIFOLIA, OLEJ THYMUS VULGARIS, geraniol, limonén, linalool

*Bio

Skladovanie: Skladujte v pôvodnom obale s nasadeným vrchnákom.

POZOR! Extrakt obsahuje rastlinné farbiace látky. Pred použitím dobre pretrepte!

Balenie: 100 ml

Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.