• Akcia!
  • -30%
Čajová zmes Kvety hlohu, koreň valeriánky, tymian 50g

Čajová zmes Kvety hlohu, koreň valeriánky, tymian 50g

Čajová zmes Kvety hlohu, koreň valeriánky, tymian 50g

V ľudovom liečiteľstve sa zmes kvetov hlohu, koreňa valeriány lekárskej, tymiánu, kvetov nechtíka lekárskeho, kôpru, petržlenu, zázvoru a listov brezy používa na zlepšenie činnosti srdcového svalu, prekrvenia, potlačenie nespavosti a úzkosti, pomoc pri ochoreniach dýchacích ciest, prechladnutí.

Zloženie: Kvety hlohu 40%, koreň valeriány lekárskej 20%, tymián 15%, kvety nechtíka 8%, kôprová tráva 5%, petržlen 4%, zázvor 4%, listy brezy 4%

CJ08026
Posledné kusy v sklade
2,38 € 3,40 € -30%

(47,60 €/kg)

S DPH 20%

 

Čaje UAB Sedum sú balené z liečivých rastlín zhromaždených v prírodných stanovištiach alebo pestovaných na farmách. Surovina všetkých čajov je aromatická a čerstvá, analyzovaná s certifikátmi kvality (zhody), najvyššej kvality. Sušené čaje sú tesne pred zabalením starostlivo skontrolované, preosiate, aby mali atraktívny vzhľad, príjemnú chuť a vôňu, aby čo najdlhšie stimulovali energiu a zmysly duše na vašom stole.

Ako si pripraviť čaj: 2 čajové lyžičky zmesi rozmiešať v 250 l horúcej vody. Nechať lúhovať 10-15 min. Následne je čaj pripravený na pitie. Odporúčame ochutiť medom.

Balenie
sypaný čaj
Druh čaju
bylinný, sypaný
Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov