• Akcia!
  • -10%
Šampón na všetky typy vlasov Breza 150 ml

Šampón na všetky typy vlasov Breza 150 ml

Šampón na všetky typy vlasov Breza 150 ml

Prírodný šampón z brezy. Jedinečný šampón pozostávajúci z minimalistického zloženia založeného na prírodnej brezovej vode a ekologickom extrakte z brezy.

Brezová voda dodáva šampónom kondicionérové ​​vlastnosti a vynikajúcu jarnú sviežosť brezy. Vaše vlasy budú hladké, jemné a lesklé. Po použitý šampónu sa vlasy ľahko rozčesávajú.

Prírodný šampón obsahuje:

  • brezovú vodu
  • extrakt z brezy
  • kyselinu citrónovú
  • melasu betaín

 

Saponíny, rastlinné penové látky v extrakte z listov a púčikov brezy, nielen dokonale nahrádzajú obvyklé syntetické účinné látky v hygienickom priemysle, ale majú tiež prírodné kondicionačné vlastnosti. Prírodný extrakt z brezy obsahuje triesloviny, prírodné farbivá na vlasy.

Ostatné zložky tohto minimalistického šampónového zloženia - rastlinná melasa betaín a polysacharid guarových semien (Cyamopsis tetragonolobus) - zaisťujú konzistenciu vlasového šampónu BETULA ALBA a zabraňujú vysúšaniu a statickosti vlasov.

Kyselina citrónová ako prírodný konzervačný prostriedok a antioxidant vyrovnáva šampónové médium s úrovňou pH, ktorá je optimálna pre ľudské vlasy, oči a telo.

Obsahuje: brezovú vodu z listov-bud, extrakt z brezových listov, melasu betaín, polysacharid z guarových semien (Cyamopsis tetragonolobus), kyselinu citrónovú.

Návod na použitie: Na dlaň nalejte trochu šampónu. Naneste na vlasy.  Následne šampón opláchnite vodou.

Kde sa môže použiť
na vlasy
Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.