• Akcia!
  • -50%
Masážny olej Tulipán 1000 ml
Masážny olej Tulipán 1000 ml
Masážny olej Tulipán 1000 ml
Masážny olej Tulipán 1000 ml
Masážny olej Tulipán 1000 ml
Masážny olej Tulipán 1000 ml

Masážny olej Tulipán 1000 ml

Masážny olej Tulipán 1000 ml

Telový a masážny olej Tulipán  je špeciálne navrhnutý pre všetky druhy masáží, aróma masáží a SPA procedúr pre telo. Zvyšuje komfort masážneho postupu a pomáha predĺžiť jeho pozitívne účinky.

Hlavnou zložkou telového masážneho oleja je extrakt z peľu tulipánu. Výťažok z peľu kombinuje viac ako 500 užitočných mikročastíc, čo z neho robí pre kožu ešte cennejšie produkt než je med. Jemná vôňa tulipánu zlepšuje náladu a uvoľňuje od stresu. Pomáha zvýšiť vitalitu a energiu po dlhotrvajúcej chorobe, únave a fyzickej námahe.

Obsahuje komplex vitamínov skupiny A, C, E, B, D, P, PP a K, aminokyseliny a mikroelementy, ktoré sú nevyhnutné pre ľudský organizmus.

SPOTREBA: 28.3.2024 !!!

 

Olej z hroznových semien a prírodný vitamín E majú antioxidačný účinok; spomaľujú proces starnutia pokožky. Olivový olej odstraňuje suchosť pokožky a pokožku zvláčňuje. Telový a masážny olej Tulipán zanecháva pokožku hladkú a pevnú. Poskytuje dobrú kĺzavosť, rovnomerne sa rozotiera a príliš rýchlo sa nevstrebáva. Vhodný pre všetky typy masáží, aróma masáží a SPA procedúr.

Určenie oleja: Vyživujúca a regeneračná masáž. 

Použitie: Od 20 do 50 ml na jednu masáž tela. Masážny olej ľahko kĺže a neabsorbuje sa príliš rýchlo. Je ľahko použiteľný. Pred použitím fľašu pretrepať. Zahrejte v ruke zodpovedajúce množstvo masážneho oleja, aplikujte na čistú pokožku a urobte masáž.

Zloženie: Brassica campestris Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Ricinus communis Seed Oil, Vitis vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Pollen Extract, Parfum, Tocopherol.

Skladujte (+ 5 o C ÷ +25 o C). Chráňte pred priamym slnečným svetlom a vodou.

Prírodná kozmetika!

Balenie: 1000 ml

Vôňa
kvetinová
Objem
1000 ml
Druh masáže
regeneračná
relaxačná
vyživujúca
Účinok
regenerácia
výživa
zmiernenie stresu
Značka
Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov