Masážny olej Kurkuma 1000 ml
Masážny olej Kurkuma 1000 ml
Masážny olej Kurkuma 1000 ml
Masážny olej Kurkuma 1000 ml
Masážny olej Kurkuma 1000 ml
Masážny olej Kurkuma 1000 ml
Masážny olej Kurkuma 1000 ml
Masážny olej Kurkuma 1000 ml

Masážny olej Kurkuma 1000 ml

Masážny olej Kurkuma 1000 ml

Masážny olej Kurkuma je špeciálne určený pre masáže a ďalšie procedúry SPA. Masážny olej zvyšuje komfort masážneho postupu a pomáha predlžovať jeho pozitívne účinky.

Extrakt koreňa z kurkumy je hlavnou aktívnou zložkou masážneho oleja. Esenciálne oleje prítomné v extrakte majú antiseptické vlastnosti, ktoré pomáhajú odstrániť zápal kože. Keďže kurkuma reguluje tvorbu kožného mazu, odporúča sa na ošetrenie mastnej pleti.

Kurkuma je jedným z najsilnejších antioxidantov vďaka vitamínu C a jedinečnej zložke - kurkumínu, ktorý sa v ňom nachádza. Bojuje proti procesom starnutia pokožky, pomáha znižovať pigmentáciu a odstraňujú jemné vrásky.

 

Kurkuma je známa svojimi regeneračnými vlastnosťami, pomáha v boji s jazvami. V kombinácii s prírodným tokoferolom (prírodný vitamín E) a výťažkom z hroznového semienka vykazuje omladzujúci účinok.

Účinky kurkumy:

  • omladzuje pokožku
  • spomaľuje proces starnutia pokožky
  • redukuje jemné vrásky
  • zvyšuje elasticitu pokožky
  • tonizuje pokožku
  • redukuje starecké škvrny
  • má antioxidačné a antiseptické vlastnosti
  • odstraňuje toxíny z vrchné vrstvy pokožky
  • stimuluje krvný obeh
  • vyživuje pokožku vitamínmi a mikroelementmi
  • zlepšuje celkový stav pokožky
  • zanecháva pokožku jemnú a zamatovo hladkú

Masážny olej sa skladá zo silnej zmesi prírodných, výživných extra panenských olejov a masiel, ktoré si zachovali všetky svoje užitočné vlastnosti. Bambucké maslo odstraňuje suchú pokožku a pomáha pevne pokožku pokožky a znižuje jemné vrásky. Vitamíny prítomné v bambuckom masle stimulujú obnovu hornej vrstvy pokožky a vytvárajú pokožku mladšie a zdravšie.

Kokosový a olivový olej upokojuje podráždenie, vyživuje a zvlhčujú pokožku. Sladký mandľový olej stimuluje krvný obeh, zlepšuje rovnováhu lipidov a pomáha znižovať celulitídu.

Masáž tela s masážnym olejom Kurkuma dáva telu nádherný pocit relaxácie a príjemnej vône. Pokožka sa stáva zdravou a dobre vyzerajúcou.

Len prírodné zložky. Bez vody. Bez konzervačných látok. Bez farbiva. Bez GMO. Iba extra panenský olej.

Určenie oleja: Masáž proti starnutiu a na regeneráciu pokožky.

Použitie: Od 20 do 50 ml na jednu masáž tela. Masážny olej ľahko kĺže a neabsorbuje sa príliš rýchlo. Je ľahko použiteľný.

Skladovanie: (+ 5 ° C až + 25 ° C). Chráňte pred priamym slnečným žiarením a vodou.

Zloženie: Brassica Campestris Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Curcuma Longa Root Extract, Parfum, Tocopherol, Coumarin, Alpha Isomethyl Ionone

Balenie: 1000 ml

Vôňa
korenistá
Objem
1000 ml
Druh masáže
proti starnutiu
regeneračná
Účinok
omladenie
regenerácia
Značka
Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov