• Vôňa do sauny
Extrakt do sauny Harmanček 240 ml

Extrakt do sauny Harmanček 240 ml

Extrakt do sauny Harmanček 240 ml

Extrakt z harmančeku, propolisom, medom, jodidovanej soli s borievkovým olejom.

Zloženie: 90% výťažok z harmančeka s prírodným včelím medom, propolis (propolisu), jodidovaná soľ a 10% bobuľky esenciálneho oleja.

Harmančekový extrakt má protizápalový, antibakteriálny, antivírusový, antimykotický účinok. 

Znižuje nervozitu, upokojuje, pomáha odstrániť a rozptýliť depresie, stimuluje hojenie rán, čistí pokožku. Zlepšuje kvalitu spánku, dodáva energiu.

 

Príjemná vôňa, nielen vytvára dobrú náladu, ale cez dýchací systém nás pozitívne ovplyvňuje. Ďalší spôsob, ako nám môže extrakt pomôcť je masáž.

Dýchame bylinné zložky cez pokožku. Správne vybraný extrakt nám rozjasní dušu, dodá energiu a pokoj. 

Spôsob použitia: Pred použitím extraktu je nutné dobre pretrepať fľašu.

Zmiešajte 40 ml extraktu v 3-4l teplej vody (10ml na 1l vody). Časť extraktu následne pomaly lejte na horúce kamene. Tento spôsob je menej účinný. Vhodnejšie je naliať extrakt aj do misky alebo odparovača, ktoré položíte medzi horúce kamene. Bude cítiť neustále príjemnú vôňu. Do zmesi môžete namáčať aj vejániky – metlu do sauny. Neodporúča sa po použití extraktu umývať syntetickým mydlo.

Bezpečné manipulovanie

Nemiešajte z iným extraktom! Nepoužívajte neriedený výťažok priamo na kožu! Nelejte neriedený extrakt na horúce kamene! Vyhnite sa manipulácii z extraktom okolo očí. Pri zasiahnutí očí - vypláchnuť oči vodou. Udržujte mimo dosahu detí.

Pred použitím rastlinných extraktov  sa odporúča kontrolovať alergickú citlivosť: 2-3 kvapky extraktu natrieť na kožu predlaktia. Ak po nejakej dobe pokožka sčervená a svrbí, nepoužívajte tento extrakt.

Tehotné ženy a osoby z rôznymi zdravotnými problémami sa používanie extraktu neodporúča. Skúste sa pre použitím poradiť s vašim lekárom.

Žiadne recenzie

Mohlo by vás zaujať aj

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov