Esenciálny olej Pomarančový kvet (Neroli) 10ml

Esenciálny olej Pomarančový kvet

Esenciálny olej sa vyrába z (Citrus aurantium Amara Rutaceae) z čerstvo pozbieraných pomarančových kvetov v máji alebo v októbri (výroba je procesom destilácie).

Pomarančový olej má intenzívnu vôňu, špecifickú kvetinovej vône.

Silice kvetu sú známe ako Neroli. Často sa používa na suchú kožu, pri výrobeparfémov, na elimináciu pachu, pri výrobe mydla, morskej soli.

Viac informácií

002EO
EAN: 4770287122073

5,24 €s DPH

- +

 
Detaily

Kde sa môže esenciálny olej použiť:

Aromatický kúpeľ: Vzhľadom k tomu, éterické oleje sú nerozpustné vo vode, pred naliatím do kúpeľa treba rozpustiť 10-30 kvapiek silice v pohári mlieka, kefíru, jogurt alebo smotany alebo lyžicu rastlinného oleja, trochu medu.

Krém alebo mlieko: 10-15 kvapiek esenciálneho oleja zmiešame s 1 lyžicou krému alebo mlieka.

Krém na ruky : 3 kvapky esenciálneho oleja zmiešané s 1 lyžičkou rastlinného oleja.

Po holení: 40 kvapiek esenciálneho oleja v zmesi so 120 ml jablčného octu alebo alkoholu v 80 ml destilovanej vody.

Masáže: 10-15 kvapiek esenciálneho oleja zmiešame s 2 polievkovými lyžicami rastlinného oleja.

Šampón na vlasy : pridajú 2 kvapky esenciálneho oleja do fľaše so šampónom.

Sauna: pridať 15 kvapiek do 10 litrov teplej vody (močia sa metly do sauny)

Aromatické lampy: 4-5 kvapky 5 metrov štvorcových v  priestore. Môže byť použitý každý deň. 

Parný kúpeľ: 2-3 kvapky na 1 l vody

Podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) Nr.1223 / 2009 2009. Ustanovenia týkajúce sa kozmetických výrobkov identifikačné alergény:

Pomarančový kvet esenciálny olej obsahuje: citral, geraniol, limonén, linalool.

 
Parametre
Vôňa pomaranč
Pre koho je určená neutrálna
Objem 10ml
Spotřeba 2roky
Kde sa môže použiť sauna, masáž, kúpeľ

Napísať recenziu

Esenciálny olej Pomarančový kvet (Neroli) 10ml

Esenciálny olej Pomarančový kvet

Esenciálny olej sa vyrába z (Citrus aurantium Amara Rutaceae) z čerstvo pozbieraných pomarančových kvetov v máji alebo v októbri (výroba je procesom destilácie).

Pomarančový olej má intenzívnu vôňu, špecifickú kvetinovej vône.

Silice kvetu sú známe ako Neroli. Často sa používa na suchú kožu, pri výrobeparfémov, na elimináciu pachu, pri výrobe mydla, morskej soli.

Napísať recenziu

 
Comments(0)

Momentálne žiadne príspevky (názory) od zákazníkov.

Kuknite, mohlo by sa hodiť

25 ostatné produkty v rovnakej kategórii:

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Žiadne produkty

Zadarmo Poštovné
0,00 € DPH
0,00 € Spolu

Ceny s DPH

Pokladňa