Vianočné darčeky 2022: 9 tipov na originálne darčeky pre najbližších aj známych

Vianočný darček, ktorý rozžiari oči a vyčaruje úsmev na tvári nemusí byť drahý. Dôležité je, aby bol vybraný srdcom a "ušitý" takpovediac na mieru. Pripravili sme pre vás nápady na vianočné darčeky plné originality aj praktickosti. 

Masážny valec – cvičenie aj oddych v jednom

Výhodám masážnych valcov s pohánkou sme sa venovali v našom predchádzajúcom blogovom článku. Preto teraz len stručne zhrnieme, že táto pomôcka poteší všetkých, ktorí sa venujú športu, saunovaniu alebo turistike. 

Ide totiž o všestranného pomocníka. Vďaka pohánkovej náplni a odolnému povrchu je ľahko prispôsobiteľný aj umývateľný. 

Takýmto vianočným darčekom ulahodíte každému aktívnemu človeku, ktorý má slabosť pre prírodné produkty. 

Hrejivá deka – spoločník k dobrej knihe aj doplnok interiéru

Teplý čaj, dobrá kniha a hrejivá deka. Presne tak vyzerá predstava ideálneho zimného večera u mnohých ľudí. Patrí k nim aj niekto z vašich blízkych? Okrem dobrej knihy mu môžete pod stromček darovať aj kvalitnú deku

Zaujímavou voľbou môže byť napríklad vlnená deka s vianočným motívom, ktorá krásne doplní sviatočnú atmosféru a o rok môže slúžiť aj ako vianočná dekorácia. 


Kolekcia uterákov alebo utierok – praktický darček nielen pre gazdinky

Uterákov a utierok doma nikdy nie je dosť. A to aj napriek tomu, že ľanové utierky vydržia naozaj dlho. Práve tento materiál patrí vďaka svojim vlastnostiam, ako je dobrá savosť a vysoká životnosť, medzi jeden z najobľúbenejších materiálov do domácnosti aj dnes. 

Darčekovým balením uterákov alebo utierok preto ulahodíte nejednej pani domu. Navyše takýto darček pôsobí skutočne luxusne, a tak sa nemusíte obávať, že by sa urazili, že ju máte len za akúsi “gazdinku”. 

Originálne darčekové sety kvalitných ľanových utierok a uterákov s vianočnými aj celoročnými motívmi oslovia aj tých najnáročnejších. Stačí si vybrať ten pravý vzor. 

Kozmetika – každodenné rozmaznávanie pre nasledujúcich 365 dní

Kozmetika patrí medzi základnú výbavu každej ženy, ale starostlivosť o seba obľubujú aj muži. Prírodná kozmetika bude tým pravým vianočným darčekom pre všetkých, ktorí vyhľadávajú kvalitnú kozmetiku a zároveň myslia aj na životné prostredie. 

Set telového peelingu, sprchového gélu a telového krému bude vhodným darčekom pre obe pohlavia a všetky vekové kategórie. Obdarovanému stačí len prispôsobiť vôňu, či zameranie kozmetiky.  

Pripravili sme pre vás rôzne vianočné darčeky pozostávajúce zo setov kozmetiky, no radi vám do darčekového balenia zabalíme akúkoľvek kozmetiku z našej ponuky. Stačí nás kontaktovať a spoločne prichystáme vášmu blízkemu balíček kozmetiky presne na mieru

Bylinkový čaj –  zdravie sa darovať nedá, no vieme ho aspoň podporiť 

Bylinkové čaje sú známe rôznymi pozitívnymi účinkami na ľudské telo. Dokážu nás povzbudiť, dodať energiu, pomôcť s tráviacimi či dýchacími ťažkosťami. Zároveň nám doprajú príjemnú chvíľu len čisto pre seba. Veď kto by si rád neoddýchol od každodenných povinností pri šálke dobrého čaju. 

Zmes na prípravu bylinkového čaju bude ideálnym vianočným darčekom nielen pre mamu, otca, babku či dedka, ale poteší aj mladšie generácie.

Saunový set –  pre chvíle plné oddychu

Ako praví fanúšikovia saunovania nemôžeme v našich tipoch na vianočné darčeky opomenúť darčeky určené špeciálne pre saunárov. Vytvorili sme pre vás originálne vianočné balíčky textilu, kozmetiky aj doplnkov  do sauny.

Vybrať si môžete z textilu do sauny pre mužov aj ženy, doplnkov pre začínajúcich aj skúsených návštevníkov sauny. Do darčekového balenia vám radi zabalíme čokoľvek z našej ponuky do sauny. Stačí nás kontaktovať.

Aróma difuzér s vonnými olejmi – povedzte to vôňou

Najmä nežnejšie pohlavie má slabosť pre rôzne vône. Áno, parfum, či toaletná voda, to je univerzálny voňavý vianočný darček, ktorým len ťažko trafíte vedľa. No čo tak to tento rok vyskúšať trochu inak. 

Doprajte svojej milovanej blahodarné účinky aromaterapie. Esenciálne oleje majú rôzne účinky. Pozitívne vplývajú na zdravie tela aj ducha. Navyše vďaka výberu vhodnej vône, ňou môžete tohto aj veľa povedať. 

Darčekový balíček pozostávajúci z aróma difuzéra a vonných olejov premení domácnosť na voňavú oázu pokoja a pohodlia. Pomôže vyčarovať rôznu atmosféru aj bojovať s rôznymi zdravotnými neduhmi.

Esenciálne oleje majú využitie nielen v domácom prostredí, ale čoraz častejšie sa stávajú aj súčasťou saunovania.

Ľanové obliečky – kvalitný spánok je dar pre telo aj pre dušu

Obliečky vyrobené zo 100 % ľanu predstavujú luxusný vianočný darček, ktorým môžete potešiť dcéru, rodičov, ale aj sestru alebo kamarátku. Ľanové obliečky sú ľahké, no zároveň kvalitné a vyznačujú sa dlhou životnosťou.

Tento vianočný darček tak bude vašim najbližším robiť spoločnosť po dlhé roky. Zahreje ich navyše nielen na duši pri rozbaľovaní, ale aj kedykoľvek počas nasledujúcich chladných dní. Naopak, v lete im prinesie príjemné osvieženie, rovnako ako vám úsmev, ktorý vyčiaria na tvári pri rozbaľovaní darčeka.

Masážna sviečka alebo masážny olej – pre chvíle plné relaxu 

Masáž predstavuje ideálnu príležitosť na únik od každodenných starostí. A to ako profesionálna, tak aj masáž vykonaná rukami toho, kto nám je najbližší.

Netradičným vianočným darčekom bude masážna sviečka, vďaka ktorej darujete vášmu blízkemu hneď 2 v jednom – voňavú sviečku, ktorá rozžiari interiér a relaxačný masážny olej, ktorý pomazná každú bunku v tele.

Erotickým masážnym olejom môžete pod stromčekom prekvapiť partnera. Hravo ho tak navnadíte na ďalší program, nielen počas sviatočných dní. Tradičný voňavý masážny olej poteší milovníkov aromaterapie, prírodnej kozmetiky a pravidelného rozmaznávania zmyslov a tela.

Veríme, že sme vám našimi tipmi na vianočné darčeky uľahčili pátranie po tých pravých vianočných darčekoch pre vašich blízkych. Nezabudnite. Vianoce sú v prvom rade sviatky radosti a pokoja. Prajeme vám preto, nech sú výber vianočných darčekov aj nadchádzajúce sviatky u vás naplnené pokojom a láskou. 

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.