Peeling vybrúsi pokožku, aby žiarila

Každý deň je pokožka, najvrchnejšia vrstva kože, vystavená vplyvom od počasia, nečistotám, na ktoré reaguje. Okrem vonkajších vplyvov prebiehajú v pokožke prirodzené bunkové zmeny - tvoria sa nové bunky, zatiaľ čo staršie bunky dozrievajú a odumierajú. Pravidelné čistenie zbaví pokožku nečistôt a mazu, no až keď zapojíte telový peeling, pocítite rozdiel.

 

Telový peeling má na dotyk drsnejšiu textúru, ktorá sa dosiahne pridaním cukru, hrubozrnnej soli, piesku, maku, rozdrvených zrniečok semien alebo kávovej usadeniny. Zrnitá štruktúra peelingu jemne obrusuje a vyhladzuje, čistí póry a zbavuje kožu odumretých buniek, ktoré bežné čistenie nedokáže odstrániť. Esenciálne oleje pokožku príjemne prevoňajú a dodajú jej výživné látky.

 

Prírodné telové peelingy GREENUM obsahujú výživný mandľový olej a aloe vera, ktoré má antibakteriálne účinky a pokožku hydratuje.

5 krokov, ako správne používať peeling na telo

Správne používanie peelingu žiadna veda, no neopatrným použitím môžete pokožku vysušiť alebo podráždiť.

 

     Najlepšie výsledky dosiahnete pravidelným používaním telového peelingu 1 až 2-krát týždenne, častejšie sa neodporúča, pretože proces obnovy kože má svoje trvanie a exfoliácia nebude účinná.

     Pred aplikáciu peelingu na telo sa odporúča použiť teplú vodu, ktorá pripraví pokožku. Voda by nemala byť príliš horúca.

     Vezmite si do rúk dostatočné množstvo peelingu a pomaly ho vmasírujte na navlhčenú pokožku.

     Pri masírovaní príliš netlačte, výsledok tým nepodporíte. Namiesto tlaku môžete použiť masážnu kefu alebo špongiu, vďaka ktorým sa pokožka lepšie prekrví.

     Peeling nechajte 4 - 5 minút pôsobiť a potom zmyte teplou vodou.

 

Peeling nepoužívajte na podráždenú pokožku. Ak máte citlivú pokožku, niektoré peelingy môžu byť príliš drsné, preto si dajte pozor na výber správneho produktu. Začnite ho používať opatrne a pozorujte, ako pokožka reaguje.

Čistenie peelingom pokožku ihneď rozžiari

Ak si dáte záležať na správnom postupe, podporíte lepšie prekrvenie, tvorbu kolagénu pre lepšiu pružnosť a pokožku pripravíte na lepšie absorbovanie ďalších výživných látok, ktoré môžete použiť po peelingu (napríklad pri celulitíde).

 

Množstvo žien trápi zarastanie chĺpkov pri holení. Spôsobujú to odumreté bunky v okolí chĺpkov, ktoré mu bránia rásť cez kožu. Použitím peelingu pred holením odstránite odumreté bunky a vyhnete sa tak nepríjemnému začervenaniu, ktoré spôsobujú zarastajúce chĺpky.

 

Pred letom vám pravidelné používanie peelingu zabezpečí rovnomerné opálenie bez fľakov.

 

Vyskúšajte voňavé prírodné peelingy na telo GREENUM s výživným mandľovým olejom a aloe vera.

 

Related products

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov