Prírodná kozmetika VERANA obsahuje minimálne 99,8 % prírodných zložiek. Produkty tejto značky vám pomôžu s každodennou starostlivosťou o pokožku aj s riešením rôznych problémov. Vhodné sú na domáce aj profesionálne použitie. Prečo by táto prírodná kozmetika nemala chýbať aj vám?

O spoločnosti VERANA

Spoločnosť VERANA bola založená v Lotyšsku v roku 2012. Špecializuje sa na vývoj a výrobu prírodných kozmetických produktov.

Všetky produkty sú zhotovené výhradne ručne a obsahujú minimálne 99,8% prírodných zložiek s použitím iba extra panenských prírodných olejov a výťažkov z liečivých rastlín. Žiadny z produktov neobsahuje vodu, farbivá ani GMO.

Výrobky VERANA obsahujú výťažky z liečivých rastlín, z esenciálnych olejov a prírodné oleje, ako sú: výťažok z koreňa zázvoru, extrakt z čierneho korenia, repkový olej, kukuričný olej, olej z palmových jadier, žihľavový extrakt a výťažok z čerešne. Tieto výťažky sú známe účinkami ako je omladenie pokožky, zlepšenie pružnosti kože, hydratácia, zmiernenie vrások či podpora spaľovania tukov. 

Prírodná kozmetika VERANA ďalej obsahuje čisté prírodné esenciálne oleje, napríklad z rozmarínu, grapefruitu, sladkých pomarančov a citróna. 

    Špeciálne navrhnutá receptúra a použitie nízkych teplôt umožňujú zachovať liečivé vlastnosti všetkých zložiek produktov. Vďaka tomu profesionálna kozmetika VERANA pomáha zvýšiť účinnosť kozmetických a liečebných procedúr až o 30 %. 

    Kozmetické produkty VERANA

    Medzi produktami značky VERANA nájdete kozmetiku proti celulitíde, na regeneráciu a výživu pokožky aj prípravky spomaľujúce starnutie pokožky. Nech už teda trápi vašu pokožku akýkoľvek problém, táto prírodná kozmetika vám pomôže s jeho riešením. 

    Vybrať si môžete z pestrého sortimentu masážnych olejov na tvár, telových peelingov, ochranných krémov na ruky a nohy, masážnych olejov na telo, olejov po depilácii a epilácii a rôznych ďalších produktov. 

    Okrem kvalitných prírodných zložiek obsahuje kozmetika VERANA aj vonné esenciálne oleje, ktoré vám naplno pomôžu dopriať si výhody aromaterapie. Masážne oleje na telo alebo erotické masážne oleje sú dostupné aj v špeciálnych vôňach ako je mochito, processo či piňakoláda. Rozmaznávanie sa s kozmetikou od VERANA tak môže byť aj jedna super "párty". 

    Všetky produkty predstavujú vysokoúčinnú prírodnú kozmetiku vhodnú aj na profesionálne použitie

    Prečo je prírodná kozmetika VERANA tak výnimočná? 

    Každý produkt VERANA je navrhnutý s jediným cieľom - priniesť pokožke maximálny možný úžitok. Pri výrobe kozmetiky sú preto používané len prírodné zložky a lisované oleje. V zložení produktov preto nenájdete žiadne umelé látky, toxíny ani parabény. Každý kozmetický produkt značky VERANA je vyrábaný ručne a nikdy nebol testovaný na zvieratách. 

    Prírodná kozmetika od VERANA využíva liečivé, ochranné a omladzujúce vlastnosti prírodných zložiek. Výsledkom je dokonale namiešaný kokteil prírodných látok, ktoré dohromady ešte znásobujú svoje pozitívne účinky. 

    Produkty VERANA vám pomôžu udržať vašu pokožku krásne žiarivú a omladenú. Zároveň zvládnu aj prinavrátiť zdravie a krásu problematickej pokožke. Vyskúšajte si liečivú silu prírody na vlastnej koži. Objavte čaro prírodnej kozmetiky VERANA. 

      Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov