Ako môžeme prírodnou cestou podporiť náš imunitný systém?

Podporte posilnenie imunitného systému v období epidémie chrípky a ďalších vírusových infekcií pomocou masáže.

Príroda nám k tomu dala hneď niekoľko vhodných rastlín s antivírusovým a antimikrobiálnym účinkom.

Esenciálne oleje z rastlín alebo ich prítomnosť v telových a masážnych olejoch prispievajú  k zlepšeniu a posilneniu imunitného systému. Pri dlhodobom používaní navyše znižujú množstvo vírusov, baktérií a húb, ktorým je človek vystavený.

Vyskúšajte sami, v rámci zdravotnej prevencie, niektorý z esenciálnych olejov alebo využite ponuky našich "telových masážnych olejov", ktoré okrem zdravia prispejú aj ku krásnej, hebkej a vláčnej pokožke.

Masážne oleje, ktoré vám dodajú energiu a posilnia imunitný systém:

Telový a masážny olej "Rozmarín" - zvyšuje obranyschopnosť ľudského tela, má protizápalový a antitusický účinok na dýchacie cesty.

Telový a masážny olej "Bergamot" - má silný antivírusový účinok, zvyšuje imunitu a odolnosť voči baktériám a infekciám.

Telový a masážny olej "Céder" - má silný antivírusový účinok, zvyšuje imunitu, pomáha chrániť dýchacie cesty proti baktériám a vírusom.

Telový a masážny olej "Eukalyptus" - zvlášť vhodný pri nachladnutí a horúčke, pri zápale dýchacích ciest a nosohltanu, kedy napomáha znižovať zápal.

Telový a masážny olej "Maralí koreň" Leuaza- pomáha zvýšiť imunitu, chráni telo pred vstupom škodlivých baktérií a vírusov.

Telový a  masážny olej "Borovica" - dokonale zvyšuje imunitu, účinná v prevencii proti nachladnutiu a pri znižovaní horúčky. Napomáha optimalizovať pľúcny krvný obeh a uľahčuje dýchanie.

Telový  a masážny olej "Grapefruit" - zvyšuje odolnosť tela voči infekciám a nachladnutiu, má antiseptický a antibakteriálny účinok.

Telový a  masážny olej "Levanduľa" - zlepšuje imunitu, má antivírusový a antitusický účinok, pomáha pri a proti nachladnutiu a zmierňuje dýchacie ťažkosti.

Telový a masážny olej "Citrón" - má vynikajúce antivírusový a imunostimulačné účinok, navyše pôsobí antibakteriálne a septické.

Telový a masážny olej "Pepermint" - pre svoj antivírusový a antibakteriálny účinok, pomáha pri liečbe vírusových infekcií a prechladnutia. Zároveň prispieva k ochrane dýchacích ciest proti zápalu.

Oleje sú vhodné na každodenné použitie. Oleje sú vhodné aj na domácu masáž. Masážne olej môžete použiť aj na spríjemnenie kúpeľa. Stačí pridať pár kvapiek. 

Prajem vám veľa zdravia.

Janka

Viac o masážnych olejoch nájdete tu: Masážne oleje

Related products

Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov