Masážne oleje sú špeciálne navrhnuté pre aroma masáže a ďalšie procedúry SPA kúpeľov. Masážne oleje zvyšujú komfort aromatického masážneho postupu a pomáhajú  predlžovať jeho pozitívne účinky.

Čo je to maderoterapia a ako vám pomôže

Trápia vás bolesti svalov či celulitída? Vďaka maderoterapii sa môžete zbaviť týchto problémov. Prečítajte si nasledujúce riadky, objavte blahodarné účinky maderoterapie a získajte vďaka masáži krásne a zdravé telo.

Read more
833 views

Ako si udržať opálenie: Pomôže vám týchto 7 telových olejov

Leto a zlatistá pokožka, to jednoducho ide k sebe. No ako sa opáliť pekne do hneda a najmä udržať si opálenie čo najdlhšie? Vyskúšajte niektorý z týchto 7 masážnych a telových olejov od značky Verana.

Read more
2026 views

Ako zvládať stres? Vyskúšajte relaxačnú masáž

Nechajte chvíľu starosti a povinnosti bokom a doprajte si relaxačnú masáž. Príjemné uvoľnenie pri masáži aspoň 2 krát mesačne predstavuje zaručený spôsob ako zvládnuť stres. A je jedno, či sa na masáž vyberiete do profesionálneho salóna alebo si ju doprajete doma. 

Read more
2051 views

3 nápady na romantický večer doma

Došli vám nápady na romantiku s partnerom? Pripravili sme tipy na romantický večer, ktoré vám prinesú príjemné chvíle vo dvojici. A to aj bez toho, aby ste sa vydali mimo domácnosti.

Read more
2506 views

Masáž po športovom tréningu

Masáž pomáha zmierniť napätie po športovom tréningu a fyzickej aktivite, obnovuje a omladzuje pokožku, vyživuje ju vitamínmi a mikroelementmi nevyhnutnými po strese.

Read more
848 views

Masážny olej dokáže zázraky s vaším telom i mysľou!

Dobrá masáž s kvalitným masážnym olejom je odmena, ktorá nielen uvoľní celé telo, ale esenciálne oleje vplývajú svojou vôňou aj na zrelaxovanie rozvíreného toku myšlienok. Aké účinky majú masážne oleje a ako si vybrať ten správny pre vás?

Read more
1738 views

Ako zvýšiť imunitu v období chrípky?

Podporte posilnenie imunitného systému v období epidémie chrípky a ďalších vírusových infekcií masážnym olejom. Príroda nám k tomu dala hneď niekoľko vhodných rastlín s antivírusovým a antimikrobiálnym účinkom.

Read more
832 views
Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov
Produkt pridaný na porovnanie.