Masážny olej Čerešňa 1000 ml
Masážny olej Čerešňa 1000 ml
Masážny olej Čerešňa 1000 ml
Masážní olej Třešeň 250 ml
Masážny olej Čerešňa 1000 ml
Masážny olej Čerešňa 1000 ml
Masážny olej Čerešňa 1000 ml
Masážní olej Třešeň 250 ml

Masážní olej Třešeň 250 ml

Masážny olej Čerešňa 250 ml

Telový a masážny olej Čerešňa je špeciálne navrhnutý pre všetky druhy masáží a SPA procedúr. Zvyšuje komfort masážneho postupu a pomáha predĺžiť jeho pozitívne účinky.

Hlavnou aktívnou zložkou masážneho oleja je prírodný čerešňový extrakt, ktorý obsahuje vitamíny A, C, E, H, P, PP, B, B2, B5 a B9, organické kyseliny a triesloviny.

Kombinácia čerešňového extraktu a piatich prírodných olejov dokonale vyživuje kožné bunky, nasýti ich vitamínmi a minerálmi, redukuje rozšírené póry, posilňuje kapiláry a zabraňuje predčasnému starnutiu kožných buniek, aktivuje krvný obeh, normalizuje rovnováhu lipidov a pomáha predchádzať celulitíde, olej udržuje tonus pleti , robí pokožku pružnou a hladkou.

Vôňa zrelých čerešní aktivuje vnútorné sily tela, pomáha vyrovnať sa so stresom a znovu veriť v seba, prebúdza romantickú náladu.

62431
Vyprodáno
7,20 €

(28,80 €/l)

S DPH 20%

 

Olej na masáž tela Verana Professional Čerešňa obsahuje: repkový olej, ricínový olej, olivový olej, hroznový olej, mandľový olej, výťažok z čerešňového oleja.

Čerešňa má antioxidačné vlastnosti, sťahuje rozšírené póry a spomaľuje proces starnutia pokožky. Výťažok z čerešne

  • podporuje odbúravanie tukového tkaniva
  • aktivuje krvný obeh
  • účinný prostriedok nápravy v boji proti celulitíde
  • zlepšuje tonus pokožky
  • podporuje omladenie pleti
  • zabraňuje starnutiu pokožky
  • odstraňuje malé vrásky
  • zvyšuje elasticitu pokožky
  • posilňuje kapilárne krvné cievy
  • zlepšuje celkový stav pokožky

Sladký mandľový olej stimuluje krvný obeh, zlepšuje rovnováhu lipidov a pomáha znížiť celulitídu. Olej z hroznových jadier a prírodné vitamín E majú antioxidačné vlastnosti a spomaľujú proces starnutia pokožky. Počas masážneho postupu prenikajú aktívne zložky oleja hlbšie do pokožky a udržujú pokožku dlhšie vyživenú, vláčnu, hladkú a pevnú.

Určenie oleja: Masáž proti starnutiu , masáž proti celulitíde.

Použitie: Od 20 do 50 ml na jednu masáž tela. Masážny olej ľahko kĺže a neabsorbuje sa príliš rýchlo. Je ľahko použiteľný.  Telový olej je vhodný pre všetky druhy masáží, aróma masáží a SPA procedúr. Pre dosiahnutie ešte lepších výsledkov aplikujte pred masážnym olejom telový peeling. Pred použitím fľašu pretrepať. Zahrejte v ruke zodpovedajúce množstvo masážneho oleja, aplikujte na čistú pokožku a urobte masáž.

Zloženie: Cherry oil extract, Grape seed oil, Rapeseed oil, Olive oil, Castor oil, Almond oil, Tocopherol (natural vitamin "E")

Skladovanie: (+ 5 o C ÷ +25 o C), chráňte pred priamym slnečným svetlom a vodou

Balenie: 250 ml 

Vůně
ovocná
Objem
250 ml
Druh masáže
proti celulitidě
proti stárnutí
relaxační
Účinok
omlazení
snížení stresu
stimulace krevního oběhu
zmírnění celulitidy
Značka
No reviews

Mohlo by vás také zajímat

Produkt přidán do seznamu oblíbených produktů