Masážny valec s pohánkou - všestranný pomocník na viacero spôsobov

Cvičíte, navštevujete pravidelne saunu alebo ste milovníkom turistiky? V tom prípade by vám nemala chýbať pomôcka s názvom masážny valec. Čo to je a prečo ho oceníte? 

Read more
Sauna
1750 views

Ľan: tisícročia známy poklad, ktorý oceníte v šatníku aj v domácnosti

Technická plodina aj liečivá rastlina. Presne to je ľan. Poklad, ktorý používali naši predkovia a obľúbenosti sa teší až dodnes. Viete, prečo by nemal chýbať ani u vás?

Read more
Ľanové výrobky
2242 views

6 dôvodov, prečo navštevovať saunu aj v lete

Milujete saunovanie a aj napriek tomu si dávate od neho počas horúcich letných dní prestávku? V dnešnom článku vám prezradíme, prečo by ste saunovanie nemali vynechať ani v lete.

Read more
Sauna
4222 views

4 tipy ako s úsmevom zvládnuť letné horúčavy

Letné horúčavy síce privítame počas letnej dovolenky, no počas bežných dní sú pre väčšinu ľudí extrémne náročné. Pripravili sme pre vás 4 tipy ako zvládnuť horúčavy a chrániť sa pred teplom.

Read more
Prírodná kozmetika
1497 views

Textil do sauny: Aj saunovanie má svoje módne trendy

Už aj v našich končinách je bežné stretnúť v saune ľudí s vtipnou čiapkou na hlave, či v elegantnom kilte. A nejde pritom len o akúsi módnu vychytávku. Omnoho dôležitejšou ich úlohou je ochrana.

Read more
Sauna
1721 views

Každodenná starostlivosť o telo: Viete ako správne krémovať pokožku?

Vedeli ste, že koža je najväčší orgán ľudského tela?  A predsa na ňu pri starostlivosti často zabúdame. Pozrieme na to, ako by mala vyzerať naša každodenná starostlivosť o kožu. 

Read more
Prírodná kozmetika
1860 views

7 účinkov bylinkových čajov, vďaka ktorým ich budete chcieť piť každý deň

Čaj je tu s nami už tisícročia a právom ho môžeme zaradiť medzi najzdravšie nápoje. Viete, aké majú bylinkové čaje účinky, aký čaj si vybrať a ako často ho piť?

Read more
Aromaterapia
5117 views

Saunové rituály prinášajú úplne nový zážitok zo saunovania

V spolupráci so sauna mastrom Marekom Honzom zo Saunalife sme pre vás pripravili článok o tom, čo je to zážitkové saunovanie, ktoré sa postupne udomácňuje aj u nás.

Read more
Sauna
1475 views

Starostlivosť o ruky a nohy: Doprajte im po zime zvýšenú pozornosť

Ruky aj nohy si zaslúžia pravidelnú starostlivosť. A po zime, kedy budeme našu pokožku postupne čoraz viac odhaľovať, by mala byť starostlivosť o ruky a nohy naozaj dôkladná.

Read more
Prírodná kozmetika
1119 views

3 nápady na romantický večer doma

Došli vám nápady na romantiku s partnerom? Pripravili sme tipy na romantický večer, ktoré vám prinesú príjemné chvíle vo dvojici. A to aj bez toho, aby ste sa vydali mimo domácnosti.

Read more
Masážne oleje
2480 views

Saunová aromaterapia: Buďte zdravší aj šťastnejší v každom veku

Spojenie sauny a rôznych vôní v sebe kombinuje prínosy saunovania a aromaterapie. Za pravidelný pobyt v aróma saune sa vám poďakuje nielen vaše telo, ale aj myseľ.

Read more
Sauna
1170 views

Masáž po športovom tréningu

Masáž pomáha zmierniť napätie po športovom tréningu a fyzickej aktivite, obnovuje a omladzuje pokožku, vyživuje ju vitamínmi a mikroelementmi nevyhnutnými po strese.

Read more
Masážne oleje
831 views
Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených produktov